De Heer Daniel VONDERLYNCK (17/01/2023)
Mevr.Marie-Jeanne GERYL (27/02/2023)
De Heer Franky ROOSEMARYN (11/03/2023)
Mevr. Anne-Marie SWANNET (26/03/2023)
De Heer Gilbert BAILLIU (02/04/2023)
De Heer Lucien BOONE (26/04/2023)
De Heer Robert GYDE (31/05/2023)
De Heer Hans LOWYCK (21/11/2023)
Keuze uit Vino Spumante
of huisgemaakte moctail
of rosé wijn
vergezeld van 4 culinaire hapjes
Zonnevisfilet St Pierre
Visjus met basilicum
aubergine/pasta
met zuiderse tomaten
Onze voorzitter spreekt u toe
De financiële toestand door de secretaris
Hoofdgerecht
Gigrilde Filet Mignon Duroc D'Olives
Groentetajine
sausje met oregano
gratin dauphinois
Dessert
Dôme framboos
crèmeux van passievrucht
gel limoen
crumble vanille
macaron
Koffie met versnaperingen
Tijdens het menu is er
witte, rosé en rode wijn
bieren en frisdranken
plat en bruisend water
Deelnameprijs voor leden : 59 euro
niet-leden : 75 euro
debitering voorzien op 10 maart 2024
klik op flyer om te vergroten